Afløbsrens

Endelig er der en revolutionerende afløbsrens på markedet, der kombinerer kraftfuld effektivitet uden at skade miljøet – GreenSwirl.

Dette banebrydende produkt markerer afslutningen på ætsende kemikalier i afløbet og introducerer en ny æra af sikker og effektiv afløbsrens.

Collage_4-images

 

Anvendelse af GreenSwirl afløbsrens

GreenSwirl kan anvendes i alle tænkelige afløb hvori der kan opstå tilstopninger. Der vi bedst kender problemet er i vandlåsen under køkken- eller badeværelsesvasken. De relativt små rørstørrelser stopper hurtigt til af fedt, snavs mv. der sætter sig som en uopløselig prop. Her er der brug for en hurtigtvirkende afløbsåbner som GreenSwirl.

I badeværelsets afløb, specielt i bruseren forekommer også ofte propper i afløbet, hvor man pludseligt står i vand til op over anklerne. Når toilettet stopper til, er der typisk ikke anden udvej end at bestille en dyr kloakrenser til at suge proppen ud. Her kan man komme to poser GreenSwirl i kummen og lade det stå natten over, hvorefter proppen vil være opløst. Herudover er GreenSwirl så skånsomt at den også kan anvendes i septiktanke. Du kan også læse mere om vores afløbsrens til toiletter her.

Find forhandler her

Køb GreenSwirl hos din lokale forhandler eller grossist.

Hvorfor vælge GreenSwirl?

Fordi det er sikkert for dig! Med det revolutionerende doseringssystem med afløbsåbner i poser undgår du:

  • Spild
  • Afmålinger
  • Væskesprøjt
  • Giftige dampe
  • Stramme sikkerhedslåg

 

Sikker for afløbsrør! -også plastic- og kobberrør!

Metal-sink
Payoff_powerful and clean_transparent_HIGH

Afløbsrens der er skånsomt for miljøet og nedbrydeligt

Slut med bekymringer om miljøskadelige kemikalier! GreenSwirl er 100% nedbrydeligt og skader ikke vores dyrebare miljø. Det er et alternativ, der opretholder en skånsom tilgang uden at gå på kompromis med kraften til at håndtere selv de mest genstridige tilstopninger.

Fremragende effektivitet

Laboratorietest bekræfter, at GreenSwirl er op til 4 gange mere effektivt end traditionelle afløbsrensprodukter. Det er designet til at opløse de mest genstridige tilstopninger og garanterer en problemfri afløbsfunktion.

Sikkerhed i fokus

Sikkerhed er afgørende, og GreenSwirl prioriterer det højt. Produktet er sikkert for alle typer afløb og septiktanke. Granulatet leveres i nemme doseringsposer, der er enkle at anvende uden spild, hvilket gør det trygt og brugervenligt.

Find forhandler her

Køb GreenSwirl hos din lokale forhandler eller grossist.

Sådan bruger du GreenSwirl afløbsrens

  1. Klip en pakke med GreenSwirl op og hæld hele posens indhold i afløbet.
  2. Tilsæt en lille smule varmt vand, lige akkurat nok til at være sikker på, at der ikke bliver noget pulver tilbage på de omgivende overflader. (Bemærk: Efter eventuelt stående vand er væk tørres alle metaloverflader tørre for at undgå eventuel misfarvning/skjolder)
  3. Lad det virke i 15-30 minutter og skyl derefter med rigeligt varmt vand (Så varmt som muligt – helst kogende).
  4. Til meget “genstridige propper” kan du bruge en pakke mere og lad den virke i afløbet natten over, hvorefter du skyller med rigeligt varmt vand. (For de bedste resultater skal du om muligt bruge kogende vand. Vær forsigtig i håndteringen af kogende vand).
  5. For toiletter: Tøm to pakker ned i toilettet og lad det virke natten over. (Hvis vandniveauet er usædvanligt højt, skal du lade vandet falde med ca. 50% og derefter skylle).

Se hvordan GreenSwirl renser dine afløb

Find forhandler her

Køb GreenSwirl hos din lokale forhandler eller grossist.

GreenSwirl sammenlignet med traditionel afløbsrens

Farlige traditionelle afløbsrensprodukter

Traditionelle kendte afløbsrensprodukter indeholder natriumhydroxid, en stærkt ætsende base, der udgør alvorlige risici for mennesker, dyr og miljø. Det kan forårsage dybe ætseskader ved kontakt, og indtagelse er livsfarligt.

GreenSwirls unikke formel

GreenSwirl adskiller sig ved at bestå primært af Natriumhydrogensulfat, et stof kendt for at sænke pH-niveauer i svømmebassiner og anvendes også i fødevareteknologien som opstrammende middel, surhedsregulator og bærestof. I modsætning til de traditionelle afløbsåbnere (baser) er GreenSwirl en PH-neutral syre der ikke skader miljø og omgivelser. Får man det på huden giver der kun lidt kløe og ætser ikke.

Brugervenlige doseringsposer

GreenSwirls doseringsposer er forbrugervenlige og leveres i en bæredygtig FSC-mærket æske. Granulatet er nemt at dosere fra posen der helt enkelt klippes op. Ingen væskesprøjt eller skadelige dampe, og så kræver det en mindre mængde, hvilket også gør GreenSwirl til et økonomisk alternativ.

Anbefalet af VVS’ere

VVS’ere anbefaler GreenSwirl på grund af dets effektivitet og sikre anvendelse. Den lavere PH-virkning ødelægger ikke vandrør eller pakninger, hvilket gør det ideelt til alle afløb og endda sikker i septiktanke – perfekt til båd- og campingvognsejere.

Mildere kemikalie, større effekt

GreenSwirl er det rigtige valg, der ikke går på kompromis med effektiviteten. Med op til fire gange større effekt end traditionelle afløbsåbnere, leverer det resultater første gang med garanti.

Sæt en stopper for farlige kemikalier i dine afløb – vælg GreenSwirl for en kraftfuld og sikker rensning af dine afløb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.